SEO i Jönköping - Professionell Sökmotoroptimering

Professionell SEO i Jönköping


SEO är ett av våra expertisområden på Trafikbyrån i Jönköping. Vi har långvarig erfarenhet och expertis inom sökmotoroptimering och har tagit ett nästan ändlöst antal kunder till toppen av Google. Utsikten där uppe är magnifik – vill du följa med oss upp och titta? Våra SEO-specialister hjälper dig och din webbplats till toppen på Google genom modern och korrekt sökmotoroptimering.

Raymond Håkansson
Raymond Håkansson
036-777 37 16 raymond@trafikbyran.se Affärsutvecklare
Sökmotoroptimering by Trafikbyrån

Vad är sökmotoroptimering (SEO)?


Syftet med sökmotoroptimering (SEO) är att få din hemsida att synas på världens största sökmotor – Google. Källan för allt vi undrar, söker efter och är nyfikna på. Att vara på Googles förstasida, allra helst topp 3, innebär en stor konkurrensfördel och exponering för din verksamhet. Med hjälp av ett finurligt och konkret SEO-arbete kan du ta dig dit.

Resan till toppen kan vara svår, men den är inte omöjlig. Likt i bergsklättring behöver SEO utföras etappvis. Vi arbetar långsiktigt med våra kunder för att skapa hållbar och långsiktig utveckling. Det finns ingen ”quick fix” inom sökmotoroptimering

Tillsammans toppar vi sökresultaten


SEO handlar helt enkelt om att synas så högt upp som möjligt i sökresultatet på söktermer som är viktiga för din verksamhet. Att synas på rätt sökningar är ett säkert kort för att få in relevant trafik till din hemsida och en mycket lönsam kanal för marknadsföring. Sökmotoroptimering kräver mycket kunskap, tid och tålamod vilket gör att det underlättar för många verksamheter att ta hjälp med detta från en SEO-byrå. Ge våra stadiga SEO-specialister i Jönköping en chans att hjälpa dig.

Vi hjälper dig att nå toppen på Google
Trafikbyrån är Google Partners

Syns du inte – så finns du inte


Det kan låta rättfram och nästan lite aggressivt – men det ligger en stor sanning i det som rubriken säger. Faktum är att majoriteten av all trafik till din sajt kommer genom Googles organiska sökresultat. Din SEO är värd att investera i, både för att vinna marknadsandelar och för att hänga med i utvecklingen.

Du kan snabbt bli omsprungen annars, då dina konkurrenter sannolikt använder sig av SEO-specialister regelbundet. Vi på Trafikbyrån har satt kombinationen ”SEO Jönköping” på kartan efter många goda samarbeten och gediget arbete genom åren. Vi har god erfarenhet av att göra företag synbara i alla former av digital marknadsföring, så också inom sökmotoroptimering.

Vår fråga till dig lyder: syns du verkligen på rätt ställen?

 • Case

  Rätt sökord för att hitta rätt målgrupp till kortleksbutik

  Se case
  Kundcase: Kortleksbolaget
 • Case

  Öka synligheten på Google och locka besökare till webbplatsen

  Se case
  Kundcase: CombiQ

Hur jobbar vi med SEO?

Sökmotoroptimering är ett av de områden vi är experter på. Med vår långa erfarenhet har vi arbetat fram ett tydligt tillvägagångssätt för hur vi ska hjälpa våra kunder med SEO och lyckas uppnå de mål som sätts upp. Vi arbetar med SEO på lång sikt och vet att de bästa resultaten kommer genom hårt arbete, transparens och ett tätt samarbete med er som kund.

Nuläge & sökordsanalys

Vi börjar med att tillsammans gå igenom nuläget för att skapa oss en bild av vart ni står just nu gentemot era konkurrenter i sökresultatet. Vi tar fram sökord utefter era produkter eller tjänster som ni erbjuder. Vi analyserar sedan konkurrensen på dessa sökord och får en bild av vad som måste göras för att lyckas med sökmotoroptimeringen. Efter det bestämmer vi vilka sökord som vi tillsammans ska arbeta med mot toppen.

Planering av SEO-projektet

Efter att vi har fått en klar bild av vilka förutsättningar vi har är det dags att planera projektet. Vi tar fram en plan på aktiviteter och mål som följer med i hela projektet. Utifrån denna plan vet vi exakt vad vi ska göra för att det ska bli ett lyckat och smidigt arbete som tar er mot uppsatta mål.

Utförande

När vi har en färdigställd plan för hur vi ska arbeta under projektets gång är det dags att börja utföra denna plan. När vissa delmål har uppfyllts delger vi er denna information så att ni ska ha full koll på hur projektet fortlöper.

Uppföljning

Under hela projektet håller vi självklart kontakten med er för att ni ska vara så involverade i vårt arbete som möjligt. Vi håller avstämningsmöten med er där vi presenterar vad vi har gjort och vad nästa steg är. Vi vill gärna involvera er så mycket som möjligt, och vi anser att en tät kontakt med kunden är en viktig del för att lyckas med sökmotoroptimeringen.

Några nöjda kunder


Resultat Ab
Kortleksbolaget
Coolest
Tosito
Voice To Me
Nordiska rum
Lindab

Vill du snacka lite?

Du kan ringa oss direkt på 036-169 169 eller mejla till info@trafikbyran.se