Jobba hos Trafikbyrån - En modern digital byrå i Jönköping
Jobba hos Trafikbyrån

Jobba hos oss

Hallå där! 👋

Vi söker alltid efter duktiga talanger inom digital marknadsföring. Så är du duktig på SEO, SEM, sociala medier, skriva SEO-texter, skapa content, Google Ads, annonsering i Meta, Google Analytics eller digitala strategier? Då kanske du är rätt person till vårt gäng. Vi formar gärna rollen utifrån dina kompetenser, erfarenheter och vad du skulle vilja utvecklas inom.

Trafikbyrån har moderna lokaler mitt i Jönköping City med närhet till lunchställen, kollektivtrafik och butiker. Vi är ett lagom stort gäng med webbutvecklare, SEO-specialister, kampanjspecialister och contentskapare som guidas av affärsutvecklare och projektledare.

Vi tycker om att ha kul på jobbet, utvecklas tillsammans och glädjas åt våra kunders framgångar. Utöver roliga och utmanande arbetsuppgifter samt härliga kollegor erbjuder vi även…

⏰ flexibla arbetstider
☕️ frukost varje dag
🏠 möjlighet att delvis jobba hemifrån
📱tillgång till mobiltelefon och abonnemang
💪 friskvårdsbidrag
💰 pensionssparande

Just nu söker vi lite extra efter personer med SEO-kompetens. Men har du andra egenskaper också så är det meriterande. Sök med formuläret nedan. Eller hör av dig till Linda Lindeborg (kreativ chef) om du vill veta mer. Ring 036-777 37 02 eller maila linda.lindeborg@trafikbyran.se 

Hoppas vi hörs!

SÖK JOBB HOS OSS!

  Om Trafikbyrån

  Creativity is intelligence having fun, så sade Albert Einstein.

  Vi på Trafikbyrån tror att det ligger väldigt mycket just i det. Att vi arbetar, skapar och utvecklar som bäst – när vi mår bra tillsammans. Gemenskap, samverkan och god relation till varandra är a och o för oss. Vi vill skapa en gruppdynamik där vi gläds med varandras framgångar och lyfter varandra om något går fel. Främst av allt är vi medmänniskor, sedan kollegor. Med det som grund tror vi att vi kan nå framgång även i jobbet.

  Mår vi bra tillsammans kommer vi också att lyckas med våra projekt. Vi vill med en enad front ta oss an projekt, utmaningar och möjligheter. På det viset blir inte bara slutprodukten bättre, utan vi lär oss också utav varandra på vägen. Vi på Trafikbyrån är ett gäng specialister inom olika discipliner, som tillsammans utgör en stark laguppställning – redo för alla möjliga uppdrag.

  Våra värdeord

  Vi på Trafikbyrån arbetar enligt tre värdeord. Dem beskriver ganska bra det vi försökt förklara ovan.

  Kundens framgång.

  Digital passion.

  Tillsammans.

  Känner du igen dig i det vi beskriver? Vill du bli en del av vårt team? Vi är alltid i behov av drivna och passionerade medarbetare. Tveka inte! Skicka in en spontanansökan nedan.