Kundcase: CombiQ - Trafikbyran

Kundcase: CombiQ

Kundcase: CombiQ

Nya digitala kliv för CombiQ


Vad krävs för att sticka ut och synas på internet? En läcker grafisk profil är en bra början, lägg till en vass webbplats så är du en bit på vägen. För att nå ut i den digitala djungeln med din nya hemsida krävs därefter digital marknadsföring och SEO. Glöm inte heller bort dina sociala medier, där behöver attraktivt innehåll publiceras regelbundet. Det är ganska mycket att hålla reda på. Vi hjälpte företaget CombiQ med alla dessa delar och är väldigt nöjda med resultatet – häng med!

Vilka är CombiQ? 

CombiQ ökar effektiviteten, minskar risken och förbättrar vinsten genom automatisering och digitalisering av industriföretag. Företaget ”får maskiner att prata” med hjälp av IIoT och ger sina kunder genom datamätning en djup inblick i produktionsflödet och maskinhälsan. Tack vare data kan produktionsförlopp effektiviseras och maskinhaverier undvikas. 

Uppdaterad grafisk identitet

CombiQ har funnit sedan 2007. Första steget var att fräscha upp logotypen och allt det grafiska. Med hjälp av nya färger, typsnitt och former tillsammans med ett nytt bildspråk skapade vi en snygg och inbjudande grafisk profil, vilket lagt grunden för stora kliv på nätet. För oss är helheten i det grafiska uttrycket viktigt – det ska inte bara vara fint att titta på, utan också vara enhetligt. 

Daniel Wengel
Daniel Wengel
036-777 37 05 daniel@trafikbyran.se Content, foto & film

En helt ny webbplats

Därefter var det dags att bygga om hemsidan. Trafikbyrån skapar webbplatser från grunden i WordPress, en anpassningsbar och lättskött plattform även för kund efter leverans. WordPress är en stor aktör på marknaden och utgör 43 procent av webbens alla hemsidor (enligt WordPress.com). Målet var att skapa en webbplats där besökaren enkelt hittar rätt information. Det skulle också vara enkelt för CombiQ att själva administrera innehållet. 

Content och SEO

Utöver det ovan nämnda arbetar Trafikbyrån löpande med att skapa och sprida relevant content på Linkedin. Dessutom arbetar vi med sökmotoroptimering (SEO) regelbundet för att öka synligheten på Google och locka besökare till webbplatsen. För inte ens den vackraste webbplatsen är värd något utan sina besökare. 


”Med Trafikbyrån som partner har vi på ett snabbt och effektivt sätt fått ett helt nytt grafisk uttryck. Snabbfotade, kreativa och lösningsorienterade fixar Trafikbyrån vår marknadsföring i de digitala kanalerna. Vi är väldigt nöjda med vårt samarbete”

Joakim Nordén, försäljningschef CombiQ

CombiQ grafisk profil

Vill du också ha hjälp med digital marknadsföring?

Du kan ringa oss direkt på 036-169 169 eller mejla till info@trafikbyran.se

  Webbutveckling Trafikbyrån Jönköping

  Webbutveckling


  Behöver du en ny webbplats? Oavsett om det handlar om en storskalig e-handel eller en B2B-sida till företaget kan vi hjälpa dig. Vi trivs bra i de flesta kodspråk och CMS, men särskilt i WordPress. Ta dig gärna en titt på våra case för exempel på vad vi tidigare skapat.

  Läs mer
  Fotografering Trafikbyrån Jönköping

  Content / foto / film


  Vi på Trafikbyrån erbjuder en rad tjänster inom content, foto och film. Oavsett om du behöver hjälp med grafisk profil, sociala medier, film & foto eller något annat medieprojekt är vi svaret. Hos oss finns expertis inom medieproduktionens alla områden.

  Läs mer
  Sökmotoroptimering Jönköping Trafikbyrån

  Sökmotoroptimering


  Syns du där dina kunder eller potentiella besökare söker? Trafikbyrån har lång erfarenhet av SEO och vet vad som krävs för att synas på Google. Vi hjälper dig att öka din synlighet på webben och siktar alltid mot toppen.

  Läs mer