Kundcase: Grill - Trafikbyran

Kundcase: Grill

Kundcase: Grill

Grill(at) är godast


Vi blir gärna tjenis med våra kunder. Vi tror att om vi lär känna varandra väl så kommer resultatet bli ännu bättre. I vissa fall betyder det att vi rycker in även utanför våra yrkesroller; kikar du noga på bilderna kan du se bland annat våra webbare, projektledare och ads:are avnjuta en delikat, närproducerad måltid.

Grill är restaurangen i Jönköping som sätter svenska råvaror i fokus och gärna samarbetar med lokala producenter. De valde även en lokal byrå, nämligen Trafikbyrån. Vi klev in när det var dags för en klassisk makeover. Nya färger, fonter, foton och hemsida.

Vi skapade en helt ny grafisk identitet, som kan skådas i hela restaurangen, från meny till ”markis”. Men även på hemsidan så klart. Där vi även har använt oss av rykande färska foton från vår fotograf. Allt för att skapa rätt känsla och verkligen visa upp mat och miljö på bästa möjliga sätt. Besök gärna www.grilljonkoping.se.

Raymond Håkansson
Raymond Håkansson
036-777 37 16 raymond@trafikbyran.se Affärsutvecklare
Webbutveckling Trafikbyrån Jönköping

Webbutveckling


Behöver du en ny webbplats? Oavsett om det handlar om en storskalig e-handel eller en B2B-sida till företaget kan vi hjälpa dig. Vi trivs bra i de flesta kodspråk och CMS, men särskilt i WordPress. Ta dig gärna en titt på våra case för exempel på vad vi tidigare skapat.

Läs mer
Fotografering Trafikbyrån Jönköping

Content / foto / film


Vi på Trafikbyrån erbjuder en rad tjänster inom content, foto och film. Oavsett om du behöver hjälp med grafisk profil, sociala medier, film & foto eller något annat medieprojekt är vi svaret. Hos oss finns expertis inom medieproduktionens alla områden.

Läs mer

Ser bra ut! Jag vill också ha en grafisk profil!

Du kan ringa oss direkt på 036-169 169 eller mejla till info@trafikbyran.se