Kundcase: ComCenter - Trafikbyran
ComCenter

Smartare kommunikation för ComCenter


ComCenter levererar smartare telefonilösningar och datakommunikation till företag. På jobbet vill de inget annat än jobba med just sånt de är experter på. Därför väljer de att samarbeta med Trafikbyrån när det kommer till digital marknadsföring. På så sätt behöver de inte oroa sig för att hemsidan är up-to-date, SEO-arbetet löper på, bloggtexter skrivs och följarna i sociala medier hålls uppdaterade. Allt sånt som genererar trafik till hemsidan och på sikt nya affärer till verksamheten.

Visst är det skönt att slippa tänka på sånt som du själv kanske inte riktigt behärskar? ComCenter i Jönköping vill helst av allt lägga sitt fokus på att hjälpa sina kunder med telefoni och datakommunikation. Marknadsföring är en självklarhet för dem, men istället för att testa sig fram själva har de valt att anlita Trafikbyrån för att få mer trafik till sin hemsida och sociala medier.

Trafikbyrån fungerar ungefär som en extern marknadsavdelning till ComCenter. De hör av sig till oss – och vi löser deras ”problem”. På så sätt behöver inte ComCenter oroa sig för att hemsidan inte är uppdaterad eller att ingen uppdaterar deras sociala medier.

Joacim Ahlebro på ComCenter berättar mer i filmen nedan.

Daniel Wengel
Daniel Wengel
Content, foto & film

Webbutveckling Trafikbyrån Jönköping

Webbutveckling


Behöver du en ny webbplats? Oavsett om det handlar om en storskalig e-handel eller en B2B-sida till företaget kan vi hjälpa dig. Vi trivs bra i de flesta kodspråk och CMS, men särskilt i WordPress. Ta dig gärna en titt på våra case för exempel på vad vi tidigare skapat.

Läs mer
Sökmotoroptimering Jönköping Trafikbyrån

Sökmotoroptimering


Syns du där dina kunder eller potentiella besökare söker? Trafikbyrån har lång erfarenhet av SEO och vet vad som krävs för att synas på Google. Vi hjälper dig att öka din synlighet på webben och siktar alltid mot toppen.

Läs mer
Fotografering Trafikbyrån Jönköping

Content / foto / film


Vi på Trafikbyrån erbjuder en rad tjänster inom content, foto och film. Oavsett om du behöver hjälp med grafisk profil, sociala medier, film & foto eller något annat medieprojekt är vi svaret. Hos oss finns expertis inom medieproduktionens alla områden.

Läs mer

Vi berättar gärna mer – hör av dig!